• وبلاگ : گوهر حقيقت
  • يادداشت : تناقض هاي انتخاباتي
  • نظرات : 0 خصوصي ، 3 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + محمد يک طلبه 

    و گفتند که اين قانون اين مناظره‌هاست.

    اما آقاي احمدي‌نژاد درباره کساني حرف مي‌زدند که اگر فرصت داشته باشند يک دقيقه در تلوزيون شرکت کنند بايد خوشحال باشند مثل آقاي قبه. جالب آنکه آقاي قبه از تمام اتهامات مبري شده بوند در دادگاه‌هاي ايران. پناه بر خدا از حرفهاي آن مرد. خوب بود لااقل نامه بلر، يا نامه هاشمي به امير عربستان را مي‌آورد.

    پاسخ

    با سلامدوست عزيز! ظاهرا آقاي احمدي نژاد نامه هاشمي به امير عربستان را مطرح نکرد، بلکه گفت: آقاي هاشمي به يکي از سران کشورهاي عرب پيام دادند که نگران نباشيد تا 6 ماه ديگر دولت احمدي نژاد سرنگون مي شود. شما مي دانيد که پيام منحصر به نامه نيست. مي تواند تلفني باشد و مي تواند توسط فرد ديگري ابلاغ شود. اصل مطلب ظاهرا صحت دارد.
    + محمد يک طلبه 

    سلام

    اگر دقت فرموده باشيد در پايان مناظره آقاي پورحسين مجري مناظره گفتند که ساير نامزدها حق‌دارند در ساير جلسات به چيزهايي که در اين مناظره دربارة آنها گفته شد، پاسخ دهند.

    شما داريد مغالطه مي‌فرماييد

    عزيزم

    پاسخ

    با سلام دوست عزيز! لطف کنيد يک بار ديگر نوشته مرا بخوانيد « آقاي ميرحسين موسوي در مناظره با آقاي رضايي، سخن گفتن درباره ديگران را که حضور ندارند تا از خود دفاع کنند، نوعي بداخلاقي دانستند. حرف درستي بود، اما حيف که به حرف خود عمل نکرد! » کجاي اين حرف، مغالطه است؟ مقتضاي حکم خدا و اخلاق انساني اين است که در غياب کسي عليه او حرفي زده نشود. و اين که کسي بعدا حق دفاع داشته باشد، مجوز اين کار نخواهد بود. زيرا چه بسا آن شخص فرصت و امکان دفاع نيابد و يا کسي که اتهام ها را شنيده است، فرصت و امکان شنيدن دفاع فرد را نيابد. بهر حال در غياب ديگران حرف زدن عليه آنان، کار درستي نيست و هيچ توجيهي ندارد.
    + فاطمه 

    در مناظره احمدي نژاد و موسوي شخصيت فوق العاده و ماورايي رييس جمهور به طور كامل نشان داده شد بيخود نيست هر كجا ميره

    قراره دزديده بشه از بس با شخصيته بچمون!

    پاسخ

    باسلام دوست عزيز! شما هم قدري فوق العاده و ماورايي فکر مي کنيد. هرکسي شخصيتي داره و رعايت حرمت و شخصيت افراد، کاري پسنديده است و مسخره کردن، کاري غير منصفانه و بچه گانه و دور از شأن يک انسان فرهيخته است. سعي کنيم منطقي حرف بزنيم و نظر بديم.